Selecteer een pagina

Met trots verwelkom ik u op mijn nieuwe website. Met deze website kun je gemakkelijk contact met me opnemen en zul je altijd het laatste nieuws op de actueel-pagina kunnen lezen. Ik hoop dat u net zo enthousiast bent over de nieuwe website als ik en dat ik u vaak mag ontvangen als bezoeker.

 

Waar ik u bij kan helpen:

Ondernemingsrecht:

Onderdeel van privaatrecht, dat zich bezighoudt met rechtspersonen bij bedrijven met winstoogmerk. Alles waar een ondernemer mee te maken heeft. Samen zoek ik met u de beste oplossing.

Insolventierecht:

Alle mogelijke regelingen voor het financieel onvermogen van ondernemingen en particulieren. Zo ben ik de partner met het juiste advies wat u kunt doen op de rand van faillissement of bij het aanvragen van het faillissement.

Algemene Civiele Praktijk:

Het brede terrein van advocatenwerkzaamheden. Ik bemiddel in geschillen over diverse soorten overeenkomsten zoals distributie-, aannemings-, koopovereenkomsten e.m.

 

Mist u iets op mijn website of heeft u vragen? Reageer op dit bericht of neem contact met me op via het contactformulier of bel me via +31(0)6 146 120 72.